:: Čaj


Nástěnka

Vyjadřete se k těmto stránkám, čajovně a všemu co s námi souvisí, zanechte vzkaz nám či jiným návštěvníkům, máte-li chuť, čas i čím přispět.
My rádi obdržíme onu pověstnou "zpětnou vazbu" například touto cestou a někdo jiný si zase rád přečte Váš názor.
Tedy neváhejte a pište.
DĚKUJEME.

Text nového vzkazu:

Jméno:  Email: 

Živnostník   (08.04.-22:41)
Pro Aňu: Maily čteme, v rámci možností na ně reagujeme. Znovu jsem však proběhl poštu, ale žádný mail od Aňi nemáme, takže proto asi ani žádná reakce z naší strany. Asi nějaká zrada mezi nebem a zemí, klidně můžete dorazit v neděli na 13 hodin, počítáme s Vámi.
Alan   (07.04.-17:14)
Ja byl minuly tyden ujisten, ze maily jsou cteny :)
Aňa    (07.04.-02:00)
tak zběžně jsem posílala dotaz na rezervaci na degustaci nedělní, skrze email. Chtěla jsem se jen zeptat, zda-li je to dostačující, či jestli maily čtete :)
PETR   (29.03.-01:31)
Dobre, myslim ze jsem celkem dva, ale otazka je jake datum, protze kamoska neni moc casto v Ostrave.
Živnostník   (28.03.-23:52)
Pro Petra: Povídání o přípravě čaje může být po domluvě kdykoli - i mimo čajovnu (v čajovně máme ale více možností ukázek) stačí, když se dá dohromady alespoň 5 zájemců. Zkusíme Vám dát vědět, až se bude konat další kolo. Nebo když víte o dalších, domluvíme se.
PETR   (28.03.-22:24)
Dobry den, dneska jsem videl ze byl Uvod do pripravy caju, bohuzel jsem o tom drive nevedel a prisel dost pozde na to abych se mohl zapojit, tak by me zajimalo zda chystate nekdy tuto akci opakovat. V cajovani jsem uplny zacatecnik sice jsem tu neco pocetl, ale jak to clovek vidi na zivo je to daleko lepsi.
Martin   (16.03.-23:36)
Nedávno jsem po dlouholetém tvrdém a krutém boji s internetem a počitači svůj boj prohrál a totálně podlehl. Ale protože "ve všem zlém je třeba hledat pozitiva",tak té prohry využiju k poděkování za příjemné chvíle strávené ve vaší čajovně. Zároveň chci pozdravit vas všechny skvělé čajovníky a "čajmeny". Zvláštní extra pozdrav pro "RÁDŽU" od vzdáleného člena jeho"rodinného klanu a y jeho vesnice ve které jsme spolu nabírali první vědomosti ve škole a v lese sváděli bitvy. VÁŠ rad by častý bohužel poze občasný host. MK.
Živnostník   (20.02.-21:31)
Michalu Frončekovi: Dobrých a zkušených čajmenů není nikdy dost, napište na mail čajovny zejména jakou máte praxi v čajovnách a v čem jste nadprůměrný.
Michal Fronček   (18.02.-18:24)
Dobrý den přibíráte novou pracovní síly děkuji za odpověď Fronček
Živnostník   (17.02.-01:14)
Adélo, vodní dýmky nemáme a mít nechceme. A jakýkoli tabák je v této zemi od 18-ti let, jinak je porušován zákon.
Adéla   (15.02.-19:01)
Dobrý .. od kolika let dávate vodní dýmku?
Honzik   (14.02.-16:51)
Krasneho Valentyna andilku :)
Honzik   (03.02.-20:43)
Kridla by mela narust jen te krasne slecne... zeby se jmenovala Terezka?
Teri   (16.01.-22:56)
Přeji vám krásný den, milí čajovníci,
děkuji vám, že pro nás připravujete s láskou každou čaje konvici,
já jsem čaje milovnicí a proto se ptám:
nenašlo by se místo ve vašem kolektivu místo pro novou čajovnici,
jejž se chce stát v přípravě čaje přebornicí??
terezka   (15.01.-12:10)
nevím zdali jsem anděl,ale po tomlhe vzkazu mi narostla křídla
Honzik   (28.12.-16:50)
V nedeli vecer jsem videl u caje sedet andela s krasnym usmevem a zvlastne zrzavymi kudrnatymi vlasky. Zvlastni, vzdycky jsem si andely predstavoval blondate :) I kdyz hrala s kamaradkou clovece, ja mel oci jen pro ni. Jestlipak se jeste nekdy potkame...
Živnostník   (10.11.-00:18)
Pro Beruš: Na to není jednoznačná odpověď. Každý pravý čaj (z čajovníku) obsahuje tein = kofein, povzbuzující látku. Bylina Maté ho obsahuje ještě více. Takže nezbývá než hledat, co v konkrétním případě nejlépe sedne. Je také důležité, aby i chutnal, aby to bylo to žádané potěšení a radost. Ale to je značně individuální, takže nezbývá než zkoušet...
Beruš   (09.11.-12:55)
Dobrý den, prosím poraďte čaj proti únavě ze stereotypní práce, znovu rozjasnění mysli, pro povzbuzení dokončit práci.
Živnostník   (06.10.-00:23)
Pro Radha(u):Letos již žádné degustace nechystáme, sbíráme síly na příští rok, kdy by kromě čajů z Darjeelingu měla být především komentovaná degustace japonských čajů (v období čerstvých čajů na našem trhu - cca červenec) a případně další dle zájmu.
Radha   (30.09.-15:37)
Pripravuji se podzimni cajove degustace? dekuji



Vyhrazujeme si právo na odstranění příspěvků obsahujících nesouvisející informace (spamy, reklamy, apod.),
nebo příspěvky překračující míru našeho vkusu. Děkujeme za pochopení.